Presa

 

Alexandru Oproiu Colectivul Centrului Medical Mediclass Cotroceni anunta cu profunda durere trecerea intru VESNICIE a DOMNULUI PROFESOR DOCTOR ALEXANDRU OPROIU

Astazi e ziua ta: Alexandru Oproiu, Jurnalul National, 30 noiembrie 2010

ARTICOL, MedicalManager.ro, 29 septembrie 2010
Operatie de scolioza Ón premiera mondiala la Spitalul de pediatrie "Grigore Alexandrescu"

ARTICOL, Ziarul Ring, 29 septembrie 2010
Polipii impiedica dezvoltarea copiilor. SEMNE. Medicii ne invata cum sa recunoastem prezenta vegetatiilor adenoide

ARTICOL, Ziarul Ring, 15 septembrie 2010
Cum sa recunoastem depresia. SFAT. Cine se izoleaza, plange din orice si se simte inutil trebuie sa apeleze la un specialist

ARTICOL, Ziarul Ring, 1 septembrie 2010
Metode moderne de contraceptie. PREVENTIE. Sarcinile nedorite pot fi evitate cu usurinta

ARTICOL, MedicalManager.ro, 29 Iulie 2010
Centrul Mediclass îşi propune o relansare pe piaţa serviciilor medicale private din Bucureşti

The Diplomat, Bucharest, March 2009,Guide to private medical care. Below 'The Diplomat - Bucharest' has compiled a guide to private medical clinics and some medical services in Romania

Interviu, The Investor. Arta de a investi in viitor, nr.12, aprilie 2007
Medicina high-class

ARTICOL, Romania Libera, 26 martie 2007
Pe termen mediu, medicina privata nu este o afacere...


COMUNICAT DE PRESA

Prof.Dr. Alexandru Oproiu accepta o noua provocare

Bucuresti, 21 februarie 2007 - Formatorul scolii moderne de gastroenterologie si hepatologie din Romania, Prof.Dr.Alexandru Oproiu, a preluat functia de director stiintific al noului centru medical MediClass.

"Este o mare satisfactie pentru mine sa preiau conducerea unei echipe de medici formata din specialisti valorosi, de inalta tehnicitate, care nu au renuntat la latura umanista a stiintei medicale", a declarat Prof. Oproiu. "MediClass se distinge prin asistenta medicala de clasa, aplicand cele mai noi metode de diagnostic, tratament si stocare electronica a datelor. Mai presus de toate, MediClass respecta consecvent traditia de aur a medicinei romanesti, care vede in pacient si fiinta umana, cu sentimente, nevoi si sperante."

Prof.Dr. Oproiu este directorul Editurii Medicale, Presedinte de onoare al Societatii Romane de Gastroenetrologie si a condus pentru o lunga perioada de timp cel mai mare spital din tara, Fundeni.

MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala. Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic, si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. Contracarand aceasta tendinta, MediClass abordeaza pacientul ca pe un tot unitar si ii acorda timpul necesar pentru a-l intelege in profunzime, intr-un ambient cald si destresant.

"Ne asumam gestionarea starii de sanatate a pacientilor nostri si ne propunem sa fim inca din primul moment un centru de excelenta in domeniul serviciilor medicale private", a afirmat dr. Dana Constantinescu, directorul medical al clinicii. "La baza serviciilor noastre de specialitate stau nu numai calitatea actului medical, ci si flexibilitatea fata de nevoile fiecarui pacient in parte. Toate acestea sunt garantate de un grup de medici care actioneaza ca o echipa omogena."

Amplasat in Bucuresti, in complexul comercial Cotroceni, centrul medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu MediClass asigura pacientilor sai accesul la peste 40 de specialitati si servicii medicale, fiind dotat cu tehnologie de ultima ora.

Pentru mai multe detalii:

Gabriel Paslaru - Perfect ltd co
Tel/fax: 021 323 67 00
E-mail: office@perfect.ro

www.icomunicate.ro
www.prwave.ro
www.comunicatemedia.ro

 

 

copyright © mediclass 2007-2023 - Termeni si conditii | Politica cookie | Politica de confidentialitate GDPR