Efectele si indicatiile mezoterapiei faciale
Dr. Saki Nazila - Medic Specialist Dermatolog - Clinica Mediclass, vorbeste despre efectele si indicatiile mezoterapiei faciale.
GENERALITATI
Mezoterapia se refera la tratamentul realizat prin injectarea in piele de cantitati minime din anumite extracte naturale, medicamente, vitamine si agenti homeopatici.Mezoterapia are beneficii in eliminarea celulitei, in scaderea in greutate, are efecte antiimbatranire la nivelul pielii si efect de intinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vietii la lumina solara, cum ar fi mainile si decolteul.

INDICATII
Mezoterapia ajuta la imbunatatirea tenului dupa acnee, la diminuarea depozitelor localizate de grasime din anumite zone ale corpului asa cum sunt genunchii, gusa, abdomenul sau bratele, la atenuarea celulitei, a vergeturilor, cicatricilor si ridurilor. Mezoterapia trateaza cei trei factori implicati in formarea celulitei.Exista pe piata anumite formule care aplicate in cadrul mezoterapiei pot reduce grasimea de la nivelul zonei afectate de celulita, pot imbunatati circulatia sangvina care are de suferit in cazul celulitei si pot distruge tesutul conjunctiv alterat – realizand astfel o netezire a suprafetei pielii. Mezoterapia poate fi de un real folos pentru grasimea localizata cat si pentru reducerea aspectului de portocala al pielii caracteristic celulitei. Rezultatele devin vizibile in functie de tipul constitutional al fiecarui pacient. In medie primele imbunatatiri pe care le observa pacientul apar dupa 2-3 sedinte de mezoterapie.

EFECTE SECUNDARE
Ca si efecte secundare procedurii de mezoterapie mentionam aparitia de roseti si vanatai care insa dispar spontan in mai putin de o saptamana. Pentru a grabi acest proces astfel incat tenul sau pielea sa se calmeze unii medici recomanda administrea de arnica-un remdiu homeopat ce poate fi  gasit in farmaciile care comercializaeaza produse homeopate. Acesta poate produce o durere moderata pentru 24-48 de ore, dar leziunile se vindeca mai rapid.

Sursa:: catenatv.ro

Articole video


Centrul Medical Mediclass
Str. Sf. Elefterie nr. 47-49, sector 5, Bucureşti;
Tel: 021-412.01.28; 021.412.01.29; 021.410.27.27;
programari@mediclass.ro;
www.mediclass.ro.

copyright © mediclass 2007-2023 - Termeni si conditii | Politica cookie | Politica de confidentialitate GDPR